ma t/m vrij 9:00 - 17:00 uur
bereikbaar op 085 303 63 50

Wat kost een website of webshop?

Voor een professionele website ben je bij ons aan het juiste adres. We maken je website met een basis template voor slechts € 120,00 opstartkosten en voor support, service, onderhoud maar € 29,00 per maand! Voor de webshop zijn de opstartkosten op aanvraag omdat geen enkele webshop hetzelfde is en we daardoor geen vaste prijs kunnen hanteren. Het onderhoud en updaten van een webshop is meer werk en daarom rekenen we hiervoor € 39,00 per maand.

Met ons handige CMS-systeem kun je altijd je eigen teksten en foto's beheren/bewerken als met een tekstverwerker. Wil je dat wij jouw webpagina's vullen? Kies dan voor onze Kant & Klaar en betaal slechts € 240,00. Wil je meteen met meer pagina's opstarten, neem dan gerust even contact met ons op. Dan maken we daarvoor graag een aantrekkelijke prijs.

 

Basis website

€ 29,00

per maand

+ € 120,00 opstartkosten
 

Standaard template

Zelf teksten en foto's plaatsen

incl. 1 domeinnaam

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Contactformulier  

 

Neem contact op

Kant & Klaar

€ 29,00

per maand

+ € 240,00* opstartkosten
 

Lever je teksten en foto's aan en wij zetten alles er netjes in.
*Tot maximaal 5 pagina's.

incl. 1 domeinnaam

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Contactformulier  

Wat krijg je nog meer...

 

Neem contact op

Webshop

€ 39,00

per maand

+ opstartkosten op aanvraag
 

Neem contact op

Maatwerk

Wij leveren ook maatwerk websites & shops

 

 

 

Neem contact op

 

Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Zijn de prijzen inclusief domeinnaam en hosting?

Ja, het maandbedrag is inclusief de kosten voor hosting en registratie van 1 domeinnaam met een .nl extensie(www.voorbeeld.nl). Andere extensies kunnen uiteraard ook, echter worden de meerkosten hiervoor jaarlijks in rekening gebracht.

Leveren jullie ook een webshop kant & klaar op?

Ja, we kunnen ook je webshop inrichting en de producten erin zetten voor je. Neem gerust contact met ons op hierover.

Is alleen een abonnement mogelijk?

Ja, wij werken alleen met een abonnementsvorm, je betaald voor je website of webshop per maand. Je kunt dan ook je abonnement gewoon een maand van te voren opzeggen.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, er is geen contract.
In tegenstelling tot vele andere aanbieders, zit je bij bluepoint-webdesign.nl niet vast aan een contract. Je betaalt per maand en kunt ook per maand opzeggen: GEEN lang doorlopende abonnementen, maar echte vrijheid! Wij doen aan klantenbinding door de beste service te bieden en niet door slimme contracten van kleine lettertjes te voorzien

Opzeggen en/of verhuizen?

Hoe kan ik mijn website opzeggen?

Uiteraard zien wij je liever komen dan gaan, maar wij vinden dat het opzeggen van je website net zo makkelijk moet zijn als het aanvragen ervan. Wij hanteren geen abonnementen met een looptijd van 1 jaar of meer. Opzeggen kan daarom gewoon een maand van tevoren. Na opzegging ontvang je van ons het Token (autorisatiecode) van je eigen domeinnaam zodat je deze niet kwijt bent. Mocht je je domeinnaam willen behouden adviseren we je wel om deze binnen een maand bij een andere provider te registreren om deze veilig te stellen.

Let op! Wanneer je opzegt zonder verhuizing, wordt de volledige website (database en alle content) vernietigd!

Hoe kan ik mijn website verhuizen?

Bluepoint webdesign gaat uit van langdurige goede klantrelaties, met lage instapkosten voor klanten en dus langere terugverdientijden. Mocht je desondanks je website toch willen verhuizen naar een andere hosting-partij, dan is dit mogelijk. Bij verhuizing hanteren wij een vergoeding op basis van twee componenten: de vaste verhuisvergoeding van € 150,00 en een variabele toeslag afhankelijk van de verstreken looptijd t.o.v. de beoogde minimale looptijd van 2 jaar. Bij een vroegtijdige verhuizing (binnen 24 maanden) betaal je een toeslag ter hoogte van het aantal resterende maanden maal het maandbedrag. Bijvoorbeeld: na 20 maanden worden de resterende 4 maanden á € 29,00 = € 116,00 aan je doorberekend.

Let op! 1 Doordat extensies door diverse programmeurs zijn geschreven en sommige providers met andere software draaien, is het mogelijk dat niet alle modules vlekkeloos werken na verhuizing. Omdat wij dus niet kunnen garanderen dat elke module bij iedere provider naar behoren werkt, geven wij hierop geen garantie!
Let op! 2 Wanneer u uw website hebt laten verhuizen, komt onze gratis support en handleiding te vervallen!