Over ons

Wie zijn wij?

Bluepoint Webdesign is opgericht door Michiel Stiekema en Mark van der Meer. Het bedrijf is ontstaan vanuit onze samenwerking als zzp-ers, waarbij we van elkaars sterke punten gebruik maken. Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot en met volledige maatwerk oplossingen.
Met onze ervaring helpen we jouw graag verder en bieden een uitstekende service!

 

MichielStiekema MarkvanderMeer
Michiel Stiekema Mark van der Meer
 

Wij hebben dé oplossing voor jou!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites zowel in Joomla! als in Wordpress te bouwen. Beide systemen draaien al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites. Afhankelijk van de wensen van de klant adviseren wij om de website in Wordpress of in Joomla te bouwen. WordPress is meer geschikt voor kleinere websites of gerichte blog-/nieuws websites. Joomla! gebruiken we meer voor de complexere websites omdat deze verder uit te breiden is in functionaliteit en complexiteit. Zo gebruiken we Joomla in combinatie met Hikashop© om prachtige en flexibele webshops te creëren.

Voor alles is een oplossing, dus leg je vraag aan ons voor en wij komen met een voorstel en een vrijblijvende offerte.
Gewoon even contact met ons opnemen dus ;)

Je wilt vrijheid!

Wij houden van vrijheid. Jij toch ook? Daarom zit je bij Bluepoint Webdesign niet vast aan een jaarabonnement of -contract. We werken met onderhoudspakketten voor je website of webshop welke je per maand betaald en per maand opzegbaar is. Ja, dat is inderdaad een groot verschil met andere aanbieders. En in tegenstelling tot zogeheten “online website-builders” draaien onze websites elk met hun eigen database. Dit biedt als voordeel dat:
1.    van jouw website maandelijks een goede back-up gemaakt kan worden;
2.    jouw website te verhuizen is, maar wij zullen ons uiterste best doen om daar geen aanleiding toe te geven ;)

 

Webdesign voor betaalbare prijzen (en zonder kleine lettertjes)