Over ons

Wie zijn wij?

Bluepoint Webdesign is opgericht door Michiel Stiekema en Mark van der Meer. Het bedrijf is ontstaan vanuit onze samenwerking als zzp-ers, waarbij we van elkaars sterke punten gebruik maken. Wij hebben vele jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops voor bedrijven en verenigingen. Van starters-websites met een paar tekstpagina's tot en met volledige maatwerk oplossingen. Met onze ervaring helpen we jouw graag verder en bieden een uitstekende service!

Wij hebben dé oplossing voor jou!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

CMS systeem

Wij hebben gekozen om websites in Joomla! te bouwen. Dit systeem draait al jaren mee op het hoogste niveau van CMS websites en is prima geschikt om kleine tot zeer grote (maatwerk) websites mee te bouwen. Uitermate geschikt om mee te groeien met jouw bedrijf.
Wil je meer functionaliteit of eigen styling, dan kunnen we dat toevoegen wanneer het jou uitkomt! Joomla biedt vele mogelijkheden en uitbreidingen voor je website of webshop. Leg je vraag aan ons voor en wij komen met een voorstel en een vrijblijvende offerte. Gewoon even contact met ons opnemen.

Je wilt vrijheid!

Wij houden van vrijheid. Jij toch ook? Daarom zit je bij Bluepoint Webdesign niet vast aan een jaarabonnement of -contract. Als je voor je website/webshop per maand betaalt, dan is deze bij ons ook per maand opzegbaar. Ja, dat is inderdaad een groot verschil met andere aanbieders. En in tegenstelling tot zogeheten “online website-builders” draaien onze websites elk met hun eigen database. Dit biedt als voordeel dat:
1.    van jouw website maandelijks een goede back-up gemaakt kan worden;
2.    jouw website te verhuizen is, maar wij zullen ons uiterste best doen om daar geen aanleiding toe te geven ;-)

 

Webdesign voor betaalbare prijzen (en zonder kleine lettertjes)