Een website laten maken voor je bedrijf in Hilversum

Bluepoint webdesign maakt websites & webshops voor bedrijven in Hilversum en omgeving. Alle websites en webshops die wij maken krijgen een mooi responsive design welke aansluit bij jouw huisstijl. Responsive design wil zeggen dat jouw website zich automatisch aanpast naar het schermformaat waarop deze bekeken wordt zodat deze op alle apparaten goed zichtbaar is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de mensen tegenwoordig op hun telefoon en/of tablet naar bedrijven of winkels zoeken. Een must have voor iedere ondernemer dus!

website-laten-maken-Hilversum

 

 

Makkelijk Beheersysteem

Bluepoint webdesign maakt je website met een beheersysteem (CMS) waarmee je zelf makkelijk je teksten kunt aanpassen en foto's/video's kunt plaatsen op je website. Bij dit CMS hebben we duidelijke online handleidingen. Neem je bij ons een onderhoudspakket af dan kun je ons altijd bellen voor support. Desgewenst kunnen we dan bij je inloggen en meekijken via software zoals: Teamviewer / AnyDesk.

screenshotC
screenshotB
screenshotA

Betaalbare website

Met een keuze voor een website of webshop die door ons gemaakt is krijg je veel voor weinig! Geniet van de kwaliteit, persoonlijke service én de lage kosten. Tevens zit je bij ons niet vast aan een langdurig contract en heb je alle vrijheid.

We kunnen niet zomaar een exacte prijs neerleggen voor het maken van een website, dit omdat er niet 1 hetzelfde is. Iedere ondernemer heeft andere wensen qua styling en functionaliteit om zijn website beter te laten aansluiten bij zijn bedrijf. Ter indicatie hebben we een calculator gemaakt op basis van een "standaard" template en een paar van de meest voorkomende extensies. Klik hieronder op Berekenen om een vrijblijvende indicatie te krijgen.

Berekenen
 

 

Wij hebben dé oplossing voor jou!

Onze klanten vinden het al jaren een verademing dat we met hun meedenken en vaak oplossingen bieden waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Bovendien houdt onze service niet op bij een website of webshop: met onze grafisch achtergrond en jarenlange ervaring kunnen we het hele spectrum van de grafisch industrie leveren waarbij een logo ontwerp, huisstijl, reclamemateriaal, drukwerk, etc. geen enkel probleem is.

Nog niet overtuigd? Kijk gerust naar de recensies van onze klanten:

Naar de recensies

 

Bezoekadres
Mozartlaan 25-S
1217 CM Hilversum
T. 085-303 63 50
(Graag eerst even een afspraak maken)

Mozartlaan